Keepersbroek

Keepersbroek

Op deze site hebben wij een selectie gemaakt van de beste shops omtrent alle keeperskleding. Keepersbroeken spelen hier uiteraard een belangrijke rol in. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe broek, lang of kort? Kijk dan gerust naar het aanbod op onze site bovenaan het menu ('Keeperskleding kopen').

Lange keepersbroeken versus korte keepersbroeken

Waar spelers altijd korte broeken dragen hebben keepers de keuze uit zowel korte als lange broeken. Sommige keepers vinden een lange broek vervelend, omdat ze er minder fijn in kunnen bewegen of omdat deze te warm aanvoelt tijdens warmte temperaturen. Het voordeel van een lange broek ten opzichte van een korte broek is echter een betere bescherming tijdens het neerkomen of tijdens een botsing met een speler. Lange keepersbroeken zijn namelijk in veel gevallen voorzien van paddings op de kniestukken. Deze zorgen voor een zachtere en dus veiligere landing tijdens het duiken. Lange broeken die voorzien zijn van paddings geven keepers dus vaak het gevoel dat hen minder kan overkomen, waardoor een keeper eerder vrijuit durft te gaan wanneer deze een redding moet verrichten. Keepersbroeken zijn overigens ook vaak voorzien van paddings op de heupen. Uiteraard kunnen deze in tegenstelling tot de paddings op de knieën wel op korte broeken voorkomen.

Keepersbroek met korting

Heb je geen zin om de volle mep te betalen voor een keepersbroek? Houdt dan de verschillende webshops die op deze site staan vermeldt in de gaten, want regelmatig zijn er keepersbroeken (en ook andere keepersproducten) in de aanbieding voor mooie, scherpe prijzen. Zo biedt Avantisport vaak keepersbroeken aan van verschillende clubteams tegen een mooie, lage prijs. 

Terug naar overzicht