Keepershirts

Keepershirts

Het keepersshirt geldt voor de meeste keepers als belangrijkste onderdeel van het hele keeperstenue. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je een tenue in huis haalt waar je tevreden over bent.

Kwaliteit en prijzen van keepersshirts

De prijs van een keepersshirt is afhankelijk van verschillende factoren. Onder andere het merk, de bedrukking en de prijs spelen een belangrijke rol. Effen shirts van een goedkoop merk en een simpele kwaliteit zijn uiteraard het goedkoopste. Wanneer je naar een goedkoop keepersshirt opzoek bent is het daarnaast slim om eerst naar de sale producten te kijken. Zo kun je al een keepersshirt krijgen vanaf +/- 10 euro. Uiteraard zijn er ook genoeg keepers die bereid zijn om meer geld neer te tellen voor een keepersshirt. Een mooi keepersshirt geeft een stijlvolle en professionele uitstraling mee aan een keeper. Daarnaast zorgt goede kwaliteit vaak voor een langere houdbaarheid van het kledingstuk. Zo zijn de Nike keepersshirts van tegenwoordig vaak voorzien van de zogenaamde 'Dri-Fit technologie'. Deze technologie zorgt voor extra kwaliteit en comfort; transpiratievocht wordt afgevoerd, waardoor het shirt altijd zo comfortabel en droog mogelijk blijft aanvoelen.

Keepersshirts en merken

Adidas, Nike, Umbro en Puma zijn ook onder keepersshirt erg populaire merken. Daarnaast zijn doen merken als Erima en Hummel het erg goed onder de keepersshirts en andere keeperskleding. Overigens zijn deze shirts vaak voorzien van elleboogbescherming. Deze zorgt voor een betere bescherming en ondersteuning tijdens het duiken. Op deze manier hoef je als keeper minder bang te zijn om tijdens een ongelukkige val jezelf te bezeren!

Terug naar overzicht