Keeperskleding

Tegenwoordig wordt door de verschillende shirtsponsors van voetbalclubs steeds meer op kleding gelet dan vroeger. Dit geldt ook voor keeperskleding. Mooie keeperskleding wordt, mede door de opkomst van de commerciële belangen die spelen, steeds belangrijker gevonden.

Keeperstenue kleuren

Kleuren spelen een belangrijke rol als het gaat om uitstraling. Niet alleen clubs maar ook wij zelf willen ons ergens mee kunnen identificeren. Zeker keepers, die toch wel een zekere indruk willen maken, dragen het liefste geen clownspak. Keeperskleding is daarom meestal gewoon effen en weinig afleidend. Waar vroeger zwart de kleur bij uitstek was voor een keeper, zie je tegenwoordig steeds meer trendy kleuren als het gaat om keeperskleding. Rood, geel, groen, paars en blauw zijn aan de orde van de dag.

Keeperskleding in verschillende prijsklassen

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoeveel geld je uitgeeft voor een bepaald keeperstenue. De ene kiest voor degelijk en goedkoop, de andere kiest voor een kwalitatief beter, maar wel duurder tenue. Het is maar net wat je er zelf voor over hebt. Standaard keeperskleding (uit de sale) van de goedkopere merken kosten minder dan keepersoutfits die de echte BVO's verkopen. Zo kost keeperskleding waarop het logo van Feyenoord of PSV staat al gauw 100 euro, terwijl een standaard effen setje van een minder bekend merk al gauw de helft of minder kost. Uiteraard is ook kleding voor volwassenen duurder dan kleding voor junioren.

Keeperskleding steeds populairder onder de vrouwen

Een logisch gevolg van de toenemende vrouwenparticipatie in het voetbal, is dat tegenwoordig ook steeds meer keeperskleding voor vrouwen wordt verkocht. Vrouwen vormen daarmee een steeds belangrijkere doelgroep voor de verschillende keeperskleding winkels en voetbalwinkels in het algemeen.

Ben jij op zoek naar nieuwe keeperskleding? Op onze staan een aantal shops genoemd in het menu 'Keeperskleding kopen'. Deze webshops bieden allerlei onderdelen aan die voor jou wellicht interessant zijn. Zowel keepershandschoenen als alle onderdelen van het keeperstenue zijn via deze shops te verkrijgen.