Keepersokken

Keepersokken

Je hebt reguliere voetbal- en keeperssokken en je hebt keeperssokken die door toevoeging van bepaalde functionaliteiten speciaal voor keepers zijn gemaakt. Wat het verschil is komt andere op deze pagina ter sprake.

Keeperssokken met verschillende functies

Veldspelers dragen over het algemeen reguliere sokken, met daarop een bepaalde club- en/of merklogo. Voor keepers zijn er speciale sokken op de markt die bepaalde voordelen bieden ten opzichte van de reguliere voetbalsok. Uiteraard zijn deze speciaal ontwikkelde sokken over het algemeen duurder dan een reguliere voetbalsok. De kwalitatief goede keeperssokken van tegenwoordig bevatten onder andere de volgende specificaties:

Kortom, er zijn genoeg redenen te bedenken om niet alleen voor het uiterlijk van een keeperssok te kiezen, maar ook voor de functionaliteit ervan. Wanneer je minder waarde hecht aan deze functionaliteiten kun je er uiteraard ook voor kiezen om een goedkopere keepers- of voetbalsok te kopen.

Keeperssokken in alle kleuren

Keeperssokken en ook andere onderdelen van het keeperstenue zijn tegenwoordig in tegenstelling tot vroeger in vrijwel alle kleuren te krijgen. Vroeger waren vooral de kleuren zwart, grijs en wit de standaardkleuren onder keeperstenues. Tegenwoordig zijn ook de sokken in allerlei kleuren te verkrijgen. Onder andere blauw, groen, paars, geel en oranje zijn erg populaire kleuren onder de keeperssokken van tegenwoordig.

Terug naar overzicht