Voetbalshirtkoning.nl

Voetbalshirtkoning.nl

Ben jij niet van plan om de volle mep te betalen voor dure, officiële keeperskleding? Koop dan een replica uitgave op Voetbalshirtskoning.nl voor een zeer mooie prijs!

Hoge prijs/kwaliteitverhouding

Een officieel voetbal- of keepersshirt voor volwassenen kost tegenwoordig bijna 100 euro. Bij Voetbalshirtskoning ben je voor replica kleding een stuk minder kwijt, puur omdat je niet voor het merk betaalt. De kwaliteit is daarentegen minstens net zo goed als van een officieel shirt. Zo is de replicakleding van Voetbalshirtskoning net als de meeste andere voetbalkleding gemaakt van 100% polyester. De prijs/kwaliteit verhouding is erg gunstig! Voor nog geen 10 euro kun je al een afgeprijsd keepersshirt krijgen, terwijl je voor ongeveer 30 euro al over een complete outfit beschikt. Regelmatig zijn ook complete outfits in de sale; voor ongeveer 15 euro ben je dan al klaar! Als je alleen op zoek bent naar een keepersbroek of keeperssokken, dan kun je deze ook apart bestellen.

Voetbalshirtskoning; specialist in bedrukken

Overigens is het ook mogelijk je replica shirt via Voetbalshirtskoning te laten bedrukken. Shirts bedrukken is zelfs de specialiteit van Voetbalshirtskoning. Dus als jij je eigen naam of de naam van je favoriete speler samen met rugnummer graag afgedrukt ziet worden op je nieuwe keepersshirt zonder hiervoor veel geld neer te moeten leggen, dan zit je bij Voetbalshirtskoning.nl aan het juiste adres! Je kunt er niet alleen keepersshirts bestellen, maar ook keepersbroeken en keeperskousen.

Uitstekende klantenservice

Voetbalshirtskoning beschikt over een uitstekende klantenservice. Wanneer je shirt tegenvalt heb je de mogelijkheid deze binnen 14 dagen retour te sturen (en eventueel te ruilen). Je hoeft hier verder geen reden voor op te geven. Je kunt ervoor kiezen meteen te betalen, maar het geld mag ook achteraf pas worden overgemaakt. 

Terug naar overzicht